Υδραυλικές εργασίες - Πυρόσβεση

Υπηρεσίες εγκατάστασης συστημάτων πυρόσβεσης.

Η AIRQUALITY, προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες, στην  εγκατάσταση συστημάτων πυρόσβεσης.
Στόχος μας είναι να δώσουμε αυτό που θέλει ο πελάτης, με υψηλή ποιότητα κατασκευής, αυστηρή τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων και ρεαλιστικό κόστος.

Εφαρμόζουμε συνεργατικό μοντέλο και πλήρη διαφάνεια μεταξύ των συνεργατών και προμηθευτών μας, της ομάδας σχεδίασης και των πελατών μας και έτσι εντοπίζουμε τους κινδύνους νωρίς και καθορίζουμε σε μεγάλο βαθμό το κόστος του έργου πριν την έναρξη των εργασιών. Παράλληλα εξασφαλίζουμε βελτιστοποίηση της διαδικασίας εγκατάστασης, καλό προγραμματισμό και ποιοτική εγκατάσταση του συστήματος πυρόσβεσης.

Η πολύχρονη εμπειρία μας, το υψηλό επίπεδο ειδίκευσης και η πρωτοποριακή γνώση που διαθέτει το ανθρώπινο δυναμικό της AIRQUALITY, δίνουν τη δυνατότητα να αναλαμβάνουμε, τόσο εξειδικευμένες και ολοκληρωμένες εγκαταστάσεις, όσο και απλές εφαρμογές πυρόσβεσης.

Αναλαμβάνουμε την πλήρη ευθύνη των εγκαταστάσεων, παρέχοντας τα κατάλληλα πιστοποιητικά, όπως ο νόμος προβλέπει. Με τον προγραμματισμό των παρεχόμενων υπηρεσιών, αποσκοπούμε να διασφαλίσουμε τη λειτουργικότητα και αποτελεσματικότητα του συστήματος πυρόσβεσης, τη μέγιστη ικανοποίηση του πελάτη και το ελάχιστο δυνατό κόστος, ασφαλούς λειτουργίας του συστήματος.

Πυροσβεστικό Συγκρότημα:Υδραυλικές εγκαταστάσεις ψύξης, θέρμανσης, κλιματισμού.
 
Τα υδραυλικά είναι το πιο σημαντικό κομμάτι για την κατασκευή ενός σύγχρονου κτιρίου. Τα υλικά των σωληνώσεων για την ύδρευση, την αποχέτευση και την θέρμανση γίνονται από χαλκό, σίδερο, πλαστικό, πολυπροπυλένιο και πολυστρωματικούς σωλήνες. Τα υλικά είναι πιστοποιημένα με ISO και έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής . Έτσι, σε συνεννόηση πάντα με το τεχνικό προσωπικό και τους αρμόδιους μηχανικούς διασφαλίζουμε την μακροβιότητα της εγκατάστασης.

Δίκτυο κλιματισμού:Αντλία θερμότητας: